POWERED BY
Parkiraj lako

Gradska vozila

Gradska vozila

Na samu pomisao da morate parkirati u centru grada se znojite? Nudimo vam naša gradska vozila kojima je lako upravljati, a još lakše ih parkirati.

Pronađite najprikladnije vozilo za odlazak na posao, sastanak ili bilo koju prigodu u gradu. Naša gradska vozila idealna su za vožnju u gradu i parkiranje u uskim garažama.

Želite li osvojiti ulice grada ili ipak težite tihom i štedljivom motoru, ali prostranom automobilu? Spremate se na dulje putovanje ili se pak želite voziti u novom i odlično opremljenom automobilu? Ako je vaš odgovor na bilo koje od navedenih pitanja potvrdan, pregledajte ponudu RIDECAR rent a car-a i izaberite vozilo po svojoj mjeri.

Gradska vozila:

Fiat Panda
posebna ponuda:
90,00 HRK/dan

Mitshubishi Space Star
posebna ponuda:
90,00 HRK/dan

Opel Corsa
posebna ponuda:
90,00 HRK/dan

Hyundai i20/
posebna ponuda:
90,00 HRK/dan

Ako ste već vješti u parkiranju i želite veći prtljažni prostor, preporučamo vam vječni VW Golf.

 

VW Golf
posebna ponuda:
130,00 HRK/dan

 

Kada odaberete gradsko vozilo, provjerite za koliko putnika je registrirano, koliko komada prtljage stane u prtljažnik i naravno vrstu mjenjača.

UVJETI PONUDE:

  • Cijena uključuje: 1 dan najma (24h), neograničenu km, smanjenje odgovornosti za štetu ili krađu (CDW/TP), zimski dodatak, PDV 25%.
  • Cijena ne uključuje: Otkup odgovornosti od učešća u šteti (LOSS), pokriće staklenih površina, podvozja i guma WUG, gorivo.

Ponuda vrijedi do 28.02.2019.

Više informacija o parkirnim mjestima možete pročitati u našem članku "Parkirati je lako, pitajte nas kako!". 

RIDE with us

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »