POWERED BY
Usudi se

Skijanje za ekipu

Skijanje za ekipu

Baš vi budite organizator i povezite ekipu na skijanje.

Ljudi često imaju predrasude o skijanju, a mi ćemo vam pomoći razbiti neke od njih.

Ako želite pratiti ili već pratite trendove, unajmite vozilo i krenite na skijanje. Sve veći broj skijaša smanjuje troškove zajedničkim odlascima na skijališta. Najam kombi vozila i vozila s većim kabinskim prostorom te prtljažnim kapacitetom pokazuje se kao najbolji izbor za svu vašu zimsku opremu, skije pa čak i sarme. :)

Ponuda vozila:

Cijena za model:


Opel Vivaro 
500,00 HRK/dan - GPS gratis!

UVJETI PONUDE:

  • Cijena uključuje: 1 dan najma (24h), neograničenu km, smanjenje odgovornosti za štetu ili krađu (CDW/TP), zimski dodatak, PDV 25%.
  • Cijena ne uključuje: Otkup odgovornosti od učešća u šteti (LOSS), pokriće staklenih površina, podvozja i guma WUG, gorivo.

Ponuda vrijedi do 31.03.2019. 

Ne brinite o servisima, zimskim gumama i opremi, unajmite kombi vozilo i stignite sretno do svog cilja. Za one koji još uvijek nisu zavoljeli skijanje, pročitajte što vam pišemo u članku "3 predrasude o skijanju".

RIDE with us

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »