POWERED BY

Korisnička zona

Povratak vozila

Mogu li vozilo vratiti nakon radnog vremena?

Vraćate li vozilo izvan redovitog radnog vremena poslovnice te ostavljate etui s dokumentima i ključem u za to previđen „Key box“, vozilo obavezno vratite na dogovoreno i predviđeno mjesto za povratak, osigurajte ga i zaključajte. Svakako pogledajte detalje osiguranja vozila u rubrici "Tehnička pitanja".

Nakon što napustite vozilo, obavezno fotografirajte vozilo sa svih strana, upišite točnu kilometražu i razinu goriva u vozilu te nam cjelokupnu dokumentaciju pošaljite putem elektroničke pošte.

Ako se nakon pregleda vozila od strane djelatnika RIDECAR-a utvrde nedostaci ili novonastala oštećenja, elektroničkom poštom ćemo vas obavijestiti o troškovima koji su nastali te ih potkrijepiti fotografijama i dokumentacijom.

Uz uslugu „Key box-a“, može se dogovoriti i dolazak RIDECAR-ova djelatnika u unaprijed dogovoreno vrijeme uz dodatnu naplatu prema važećem cjeniku.

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »