POWERED BY
GOOD TO KNOW

Parkirati je lako, pitajte nas kako!

Parkirati je lako, pitajte nas kako!

Mislite da je nemoguće naći parking u gradu, a da se ne uzrujate? Vjerujte nam, kod nas možete odabrati idealno gradsko vozilo za sebe.

Možete birati plaćanje između: parkirališne karte na automobilu, aplikacija m-parking i elektroničke parkirališne karte kupljene na kioscima iNovine ili na ePK portalu.

Odabirom manjeg gradskog vozila vožnja gradom može postati zabavna pustolovina, ali i štedljiva varijanta, a za sve vas koji ne želite potrošiti novac na kupnju novog automobila kojem jako pada vrijednost, predlažemo vam najam vozila kao najbolju opciju.

U centru  Zagreba možete parkirati na javnim parkiralištima, garažama ili na mjestima na kojima je plaćanje povoljnije. Ako želite parkirati na parkiralištima, možete to učiniti u 3 parkirne zone koje se protežu od Demetrove, preko Kamenite do Vitezovićeve ulice s vremenskim ograničenjem na 2 i 3 sata. Ukratko, tri zone su I.1, IV.1 i IV.II., a naplaćuju se posebnim sustavom. Možete birati plaćanje između: parkirališne karte na automobilu, aplikacija m-parking i elektroničke parkirališne karte kupljene na kioscima iNovine ili na ePK portalu. Ako ipak želite parkirati u javnim garažama, u Zagrebu to možete napraviti na čak 8 lokacija. A od srpnja 2018., možete parkirati na novom parkiralištu u centru Zagreba na kojem je otvoreno čak 500 mjesta i plaća se samo 10 kuna dnevno. Parking je besplatan nedjeljom, a nalazi se unutar kompleksa bivše tvornice Gredelj između Glavnog i Autobusnog kolodvora u Zagrebu.

Za lakše parkiranje u centru grada najbolje je koristiti manja gradska vozila koji su pravi omjer uloženog novca i vrijednosti. U našoj floti vozila možete pronaći vozilo za sebe. Jedan od najpopularnijih gradskih vozila je Fiat Panda, a Mitsubishi Space Star je vozilo koje je odlično ako želite uštedjeti na gorivu i usput obaviti koji shopping. Ako želite uštedjeti i čak otići na dulje putovanje, sigurni smo da nećete pogriješiti  s vozilom Hyundai i20. U ponudi imamo i Opel Corsu koja s razlogom nosi znak munje.

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »