POWERED BY
ALLRIDE NEWS

Porast korištenja usluge RIDE4Kids na tržištu od 35%

Porast korištenja usluge RIDE4Kids na tržištu od 35%

Ponosni smo što se na tržištu ističemo novitetima u poslovanju

Nastavit ćemo se voditi našim vrijednostima u poslovanju što ćemo i dalje usmjeravati na visoke i profesionalne standarde.

Zagreb, 01.04.2019. – RIDE4Kids nova je usluga profesionalnog i sigurnog obiteljskog prijevoza vaših najdražih u kojoj je moguće rezervirati individualne i grupne prijevoze prema vašim potrebama, s jednim ili više vozača.  

Osim usluge RIDE4Kids, u RIDE2 prijevozu putnika i taksi usluge moguće je pronaći i druge usluge kao što su: organizirani shuttle prijevozi, VIP prijevozi, RIDE2Fly, custom-made prijevozi diljem Hrvatske, RIDE2You u kojoj možete ostvariti 10% popusta na svaku vožnju. Usmjereni smo na visoke i profesionalne standarde te su tako i naše usluge kreirane prema vašim potrebama s ciljem osiguranja potpuno sigurnog prijevoza uz maksimum udobnosti. Uz navedeno, u RIDE2 nudimo dodatne  pogodnosti za poslovne korisnike, ali i za sve one koji žele biti dio RIDE tima. Također, u Loyalty Club- u možete iskoristiti svoju priliku za vožnju s popustom. Ako se odlučite svoje poslovanje podići na višu razinu, preporučamo da iskoristite mobilnost RIDE2 taksi vozila te odabirom pogodnosti „Oglašavanje“ promovirate svoje usluge ili poslovanje.

Ponosni smo što se na tržištu ističemo novitetima u poslovanju  te što naše usluge prepoznaju korisnici diljem Hrvatske i Slovenije. Posebno nam je drago što je RIDE4Kids usluga u porastu i postaje sve poznatija među zaposlenim roditeljima. Prema izjavi vlasnika društva, Željka Matanovića: „Sretan sam što smo uspjeli uslugu prilagoditi potrebama zaposlenih roditelja, što potvrđuje porast od 35% u korištenju RIDE4Kids usluge“. Nastavit ćemo se voditi našim vrijednostima u poslovanju što ćemo i dalje usmjeravati na visoke i profesionalne standarde. Zahvaljujemo svojim partnerima na potpori i podršci koju smo dobili u medijima: N1, Poslovni dnevnik, Večernji List te Women in Adria.

 

RIDE2 Chauffeur and taxi service: RIDE2 dio je krovnog brenda ALLRIDE Mobility Solutions organizacije. Svoju motivaciju usmjeravamo u profesionalne standarde čime podižemo kvalitetu usluga i zadovoljstvo korisnika. Zadovoljstvo nam je i predstaviti da nudimo i ekološki prihvatljivu vožnju u novim vozilima.RIDE2 Ekološki prihvatljiva vožnja

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »