POWERED BY

Korisnička zona

Tehnička pitanja

Poništenje indikatora neispravnog tlaka u gumama

Ako se na instrumentnoj ploči i ekranu na središnjoj konzoli pojavi lampica indikatora neispravnog tlaka u gumama, molimo vas da prema naljepnici na okviru vozačkih vrata ili unutarnjoj strani spremnika goriva, tlak u gumama podesite na preporučene vrijednosti. U slučaju da vaše vozilo ima:

Indirektan sustav nadzora tlaka u gumama: nakon podešavanja tlaka sve četiri gume, ovisno o modelu vozilu, držite do zvučnog signala pritisnutu sklopku indikatora tlaka u gumama ili isti poništite putem ekrana na središnjoj konzoli, u izborniku Parametri vozila.

Direktan sustav nadzora tlaka u gumama: nakon podešavanja tlaka u sve četiri gume, lampica neispravnog tlaka u gumama i poruka na ekranu središnje konzole se gasi, a trenutačnu vrijednost tlaka u svakoj pojedinoj gumi možete očitati putem ekrana na središnjoj konzoli, u izborniku Parametri vozila i/ili putem izbornika putnog računala. Indikator neispravnog tlaka u gumama se nakon podešavanja ispravnog tlaka može ugasiti i nakon nekoliko minuta vožnje.

Tehnička pitanja / ostale-teme

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »