POWERED BY

Korisnička zona

Tehnička pitanja

Prijevoz velikih i teških predmeta u unajmljenom vozilu

Mi ne ograničavamo vašu slobodu korištenja unajmljenih vozila prema vašim potrebama. To podrazumijeva da unajmljenim vozilom slobodno možete prevesti komad bijele tehnike, namještaja ili svoju rekreacijsku/sportsku opremu. Međutim, ljubazno vas molimo da poštujete pravila sigurnosti na cesti, te ne prevozite predmete koji na siguran način ne mogu stati u unajmljeno vozilo. Molimo vas da posebnu pažnju obratite na težinu predmeta koje vozite, kako unajmljeno vozilo ne biste preopteretili te time narušili svoju sigurnost i izazvali eventualni kvar na vozilu.

Savjet 1: Ako prevozite velike i teške predmete, a kako biste izbjegli oštećenja unutrašnjosti koja mogu biti iznimno skupa, unutrašnjost zaštitite prikladnim presvlakama - posebice pritom mislimo na plastične pragove ruba vrata i prtljažnika, presvlake na sjedalima, krovne obloge, armaturnu ploču i drugo.

Savjet 2: Ako u prtljažnik do visine police ne stane sva vaša prtljaga, nemojte na silu zatvarati prtljažna vrata jer to vrlo često može izazvati udubljenje prtljažnih vrata i skupi popravak.

Savjet 3: Ako vaša prtljaga ne stane u prtljažni prostor unajmljenog vozila, molimo vas da ne vadite policu prtljage vozila, ili teške predmete odlažete na predmetnu policu. Polica prtljažnika vozila je skupa, pa pazite da je negdje ne izgubite ili ne oštetite.

Tehnička pitanja / ostale-teme

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »