POWERED BY

Korisnička zona

Tehnička pitanja

Prijevoz životinja u unajmljenom vozilu

Činimo sve kako biste kao naš klijent bili maksimalno zadovoljni kvalitetom pružene usluge. Mi smo prijatelji životinja, pa želimo da dok putujete našim vozilima i stvarate iskustva, su i vaši kućni ljubimci s vama. Budući da nam je vrhunska kvaliteta pružanja usluge iznimno važna, molimo vas da ako u unajmljenim vozilima prevozite i svoje kućne ljubimce, zaštitite unutrašnjost vozila, posebice sjedala odgovarajućom presvlakom, kako ne bi došlo do prljanja unutrašnjosti, primjerice dlakama vašeg kućnog ljubimca. Ako vaš kućni ljubimac uneredi našu unutrašnjost, morat ćemo vas teretiti za uslugu kemijskog čišćenja.

Savjet: Prije svega radi sigurnosti vas i vaših kućnih ljubimaca, savjetujemo vam da ih uvijek prevozite u za to predviđenim boxovima pričvršćenima sigurnosnim remenima za sjedalo. Tako ćete vi i vaši kućni ljubimci sigurno stići na odredište, a svoje ćete kućne ljubimce u vozilu prevoziti u skladu sa zakonskim odredbama.

Tehnička pitanja / ostale-teme

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »