POWERED BY

Korisnička zona

Tehnička pitanja

Problem sa otključavanjem unajmljenog vozila

U slučaju da unajmljeno vozilo ne možete otključati molimo vas da provjerite je li ključ mehanički oštećen i/ili je li bio pod utjecajem vlage (npr. ako vam ključ padne u more). U slučaju da je odgovor na navedena pitanja negativan, na ključu je vjerojatno neispravna baterija ili je prisutna neka druga elektronička greška. Kako god, i u slučaju da imate mehanički (konvencionalni) ključ ili Bluetooth ključ, vi uvijek možete otključati unajmljeno vozilo slijedeći postupak u nastavku:

Mehanički (konvencionalni) ključ: Ako na vozačevim vratima brava nije vidljiva, molimo vas da pažljivo uklonite plastičnu kapicu s kvake vrata, te mehaničkim dijelom ključa otključate vozilo. Molimo vas da plastičnu kapicu prilikom povrata vozila predate kolegama u poslovnici ili vratite nazad na predviđeno mjesto.

Bluetooth ključ: Ako na vozačevim vratima brava nije vidljiva, molimo da pažljivo uklonite plastičnu kapicu s kvake vrata, te mehaničkim dijelom ključa koji se nalazi unutar samog kučišta, otključate vozilo. Molimo vas da plastičnu kapicu prilikom povrata vozila predate kolegama u poslovnici ili vratite nazad na predviđeno mjesto. Prilikom pristupa vozilu uvijek morate prvo otvoriti prednja vrata. 

Tehnička pitanja / ostale-teme

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »