POWERED BY

Korisnička zona

Tehnička pitanja

Upute u slučaju prometne nezgode, krađe vozila ili vandalizma

U slučaju prometne nezgode i/ili oštećenja vozila obavezno trenutačno pozovite policiju na broj 192 (broj za RH) i ispunite europsko izvješće. Ako unajmljeno vozilo nije u voznom stanju, molimo vas da kontaktirate tehničku službu. Pri povratu vozila iz najma dužni ste kolegama u poslovnici predati zapisnik o alkotestiranju.

U slučaju krađe vozila, pokušaje krađe vozila i/ili provale u vozilo, odmah pozovite policiju na broj 192 (broj za RH) te kontaktirajte tehničku službu.

Ako je riječ o vandalizmu ili oštećenju parkiranog vozila od strane nepoznatog počinitelja, također ste obavezni pozvati policiju na broj 192 (broj za RH) koja će sastaviti zapisnik, a njega ste dužni dostaviti poslovnici u koju vraćate unajmljeno vozilo.

Napomena: U iznimnim situacijama, u slučaju kad je riječ o neznatnom oštećenju vozila (mala ogrebotina ili udubina, manja nezgoda sa ili bez drugih sudionika u prometu), uz prethodno odobrenje tehničke službe i eventualno slanje fotografija nezgode, samo treba ispuniti europsko izvješće o nezgodi bez pozivanja policije.

Tehnička pitanja / ostale-teme

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »