POWERED BY

Korisnička zona

Tehnička pitanja

Upute za redovito održavanje unajmljenog vozila

Posebnu pozornost obraćamo na redovito održavanje naših vozila, kako bi ona bila sigurna za korisnike te zadržala svoju vrijednost i garanciju proizvođača. Kako biste se informirali o vremenskom/kilometarskom razdoblju u kojem je potrebno izvršiti periodično redovito održavanje, kao i kad je bilo izvršeno posljednje redovito održavanje, molimo vas pogledajte karticu vozila u etuiju s dokumentima. Također, sva naša vozila opremljena su servisnim indikatorom, koji vas pri uključivanju kontakta informira o vremenskom/kilometarskom razdoblju u kojem je potrebno izvršiti sljedeće periodično redovito održavanje. Ako je uskoro potrebno izvršiti periodično redovito održavanje, molimo vas da kontaktirate našu tehničku službu, s kojom ćete dogovoriti termin i servis u kojem će se izvršiti navedeno održavanje ili dogovoriti zamjena vozila.

Napomena: Kako se ne bi izgubilo tvorničko jamstvo proizvođača vozila, maksimalni dopušteni rok za prekoračenje periodičnog održavanja je 500 km ili pet radnih dana. Molimo vas da se toga pridržavate, kako biste izbjegli nepotrebne troškove nadoknade eventualnog gubitka predmetnog jamstva.

Tehnička pitanja / ostale-teme

Prijavite se na newsletter

Newsletter privola
Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »